donderdag 11 maart 2010

Nieuwsgierig!

Voor de nieuwsgierigen onder jullie dit zit in de doosjes, en ze zijn lekker!!!

Ik ben vandaag naar de beurs geweest in Den Bosch.  Het was weer erg leuk, en behoorlijk druk. Ik was blij dat ik al een kaartje had via internet, want er stond een erg lange rij bij de kassa's.  Dus dames als jullie nog plannen hebben om te gaan, even  hier  een kaartje bestellen.
Ik ben vandaag voor de ponsen gegaan, wat een keus was er.

Ik moet toch maar eens op zoek naar een leuk geldboompje, dat is op zo'n beurs wel makkelijk.
Natuurlijk ook even bij Angelique langs geweest, er was uiteraard veel belangstelling bij haar demonstraties.

dinsdag 9 maart 2010

Traktatie

Vandaag heb ik de doosjes afgemaakt, voor de kleine vriendjes en vriendinnetjes van Demy.  Een leuk papiertje en een tekstje, vond ik voldoende. Want aan 2 en 3 jarigen, is een gepimpt doosje met bloemen en glitters niet besteed. Bij hun gaat het tenslotte om de inhoud (en gelijk hebben ze).


maandag 8 maart 2010

Nog een verjaardagskaartje.

Ik vond het patroon van de vorige kaart zo leuk. Dus heb ik er nog maar èèn gemaakt, nu voor mijn moeder. Ze wordt vrijdag 79, en nog altijd aan het knutselen en freubelen.

Iedereen bedankt voor de leuke reacties, op mijn vorige kaarten.

zondag 7 maart 2010

Demy is bijna jarig!

Onze kleindochter Demy is 15 maart jarig, ze wordt dan al  weer 2 jaar. Daar moet natuurlijk een leuke roze meidenkaart voor gemaakt worden. Ik heb het Magnoliaatje wat uitvergroot, en ingekleurd met de Copics. Het tekststempeltje heb ik bij de Action gekocht. Het  voorbeeld staat in  de laatste Cards only, ( daar staan weer hele mooie dingen in).
 Prettige, zonnige zondag allemaal.